Kiszállítás 3-5 munkanapon belül

Rólunk

Tisztelt Látogatók!

Szeretnék bemutatkozni és pár sort írni az általunk forgalmazott termékekről.

Autókkal egészen fiatal korom óta foglalkozom, apukám autószereléssel, majd autó bontással foglalkozott hosszú éveken keresztül. Amikor lehetőségem volt neki segítettem. Persze engem is „ megfertőzött” az autók szeretete. Így magától értetődő volt a műszaki középiskola majd a gépészmérnöki kar.

A nyomtávszélesítőkkel egyik ismerősöm hatására kezdtem el foglalkozni még sok-sok évvel ezelőtt. Akkoriban még új volt nekem ez a téma, de elkezdtem magam beleásni. Persze az elméleti tudás kevés, és megpróbáltam segíteni mindenkinek akinek szüksége volt rá. A dolognak híre ment, egyik megbízást követte a másik, és én próbáltam mindenkinek a lehető legjobb megoldást nyújtani. Természetesen vannak esetek, amikor egy problémát nem lehet megoldani, de ezekből is tanul az ember. Mára már sok éves tapasztalattal rendelkezem a témában, de mindig van mit tanulni, mindig van egy új típus!

Rá kellett jönnöm, hogy nem csak azoknak tudok segíteni, akik jobb megjelenést szeretnének az autójuknak, hanem aki:

-          nem a megfelelő ET számmal rendelkező felnit vásárolta

-          problémás a felni küllő geometriája

-          új csavarokat szeretne

-          kerékőröket szeretne

-          belső kulcsnyílású csavarokat szeretne

-          kerékanyákat cserélne

-          nem megfelelő agymérettel rendelkezik a felnije

-          stb

Bizonyos esetben már úgy jön hozzám egy ügyfél, hogy megvan az új felni, felgumizva új gumikkal, és ekkor derül ki hogy valami probléma van a felszerelésnél. Ekkor nagyon fontos, hogy legyen egy megoldás.

A webshop-ot 2021-ben hoztam létre. Elsődleges szerepe hogy az írásokon keresztül mindenki megtalálja a problémájára a megfelelő megoldást. Másrészt hogy áttekinthetően és kategorizálva tudjam bemutatni a termékeimet.

Üdv: Tarnóczki Sándor